28 Temmuz 2012 Cumartesi

BAŞIMIZA ÇORAP MI ÖRÜYORSUNUZ EFENDİLER


                       BAŞIMIZA ÇORAP MI ÖRÜYORSUNUZ EFENDİLER

       Bir ülke daha göz göre, göre yok ediliyor. Yerine konacak olan, ikiye ya da üçe bölünmüş bir cadı kazanı. Teröristlerin himaye gördüğü, kontrol edilemeyen bir muamma yaratılıyor.
      Yahudilerin uzun vadedeki planı; ABD’nin emriyle ve Türkiye’nin müthiş gayretleriyle hayata geçiriliyor.
   Daha önce halkının kaynaklarını ABD ye ve Yahudi şirketlerine peşkeş çekmeyen Libya gibi, şimdi de Suriye bitiriliyor.
    Evet Suriye de, Yahudilerin uzun vadedeki emellerine alet olmadı, hizmet etmedi. ABD nin şirketlerine, ülkesinin kaynaklarını peşkeş çekmedi.
  Sonu ne oldu?
  Dost bildiği ve “Komşu ülkelerimizle sıfır problem” diye yola çıkan, Türkiye tarafından en büyük darbe vuruldu.
   Peki sonuç Türkiye için yararlı mı?
Daha şimdiden baktığınızda sonucun ne olacağını görürsünüz.
  Muhaliflerin ve Suriye’nin meşru hükümetinin kontrol edemediği bölgelerde sınırımızda, burnumuzun dibinde PKK güçleri kontrolü ele geçirdi.
  Haydi buyurun, Hayırlı uğurlu olsun Türkiye. ABD nin sözünden çıkmayan, emirlerini harfiyen yerine getiren, dış politikamızla geldiğimiz noktaya bakın. Vatana , Millete hayırlı uğurlu olsun.
  Bir avuç çapulcuyu Türkiye hudutlarında bitirmeyen, bitirmek için gayret göstermeyen, Hükümetlerim, artık aynı çapulcuların kontrolüne bıraktığı Suriye topraklarında güvenliği nasıl sağlayacak bakalım.
   “Oranın güvenliği bizim sorunumuz değil” dediğiniz gün, Oranın güvenliğini İsrail’in sağlamasına çanak tuttuğunuz gündür.  Buda Büyük Ortadoğu, ya da Büyük İsrail’in kurulmasına müsaade ettiğiniz gündür.

    “Hayır buna müsaade etmeyiz” dediğinizi duyar gibiyim. Allah’ınızı severseniz, Orta doğuda yaptığınız her şey, Büyük İsrail in kurulmasına adım, adım sinsi, sinsi yardım ettiğinizi gösteriyor.
     Başka bir açıdan baktığımızda “eskiden bu topraklar bizimdi, şimdide bizim olacak” mantığı güdüyorsanız buna uluslar arası güçlerin müsaade edeceğini mi zannediyorsunuz?
   Eğer bu mümkün olsaydı Misakı milli hudutları içindeki, Kerkük Musul” şuanda hangi çapulcuların kontrolünde? Neden ortağımız, dostumuz, emirlerine harfiyen uyduğumuz, ABD bize bırakmadı o toprakları? Ya da güçlüyüz madem, biz neden alamadık?

    Efendiler bu ülkenin başına çorap örüyorsunuz gibi geliyor bana, hem de öyle bir çorap ki, Askerimizin başına geçen çuvaldan daha kötü bir çorap örüyorsunuz gibi geliyor. Yanılıyorsam benim gibi düşünenleri, aldığınız sonuçlarla ikna ediniz değilse bu politikalarınız bütün Milleti üzecek, üzmekten de öte kahredecek ondan korkuyorum.

    İç politikada, size katılanların çokluğu, sizin dış politikada da başarılı olduğunuzu göstermez. “ Dünya alem sizinle bir olsa, size benim yapacağım iyiliği engelleyemez, yine dünya alem bir olsa, size benim yapacağım kötülüğü engelleyemez” sözünü benden iyi bilirsiniz. Size son dönemlerde katılmak için hücum edenlere bir bakınız. Onların birçokları, daha önceki iktidarların nimetlerinden yararlanmayı çok iyi bilenlerdir. Sizi asıl savunanlar ve kuruluşunuzda bulunanların birçokları, dış politikanızda, Şeytan ABD ile birlikteliğinizden ve Müslüman ülkelere yaptıklarınızdan dolayı rahatsızlar, üzgünler, karamsarlar.
     Yanılmak istiyorum, bu rüyadan uyanmak istiyorum.   
                                                                                           Mehmet KIZILASLAN 2012-07-25




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder