19 Eylül 2012 Çarşamba

BİZE BEDDUA EDİYORLAR


                                  BİZE BEDDUA EDİYORLAR    
    Yeni bir strateji ortaya koymaya başladı bazı gazetelerin köşe yazarları. Dünkü haberlerde, Şemdinli ye saldıran Teröristlerin teslim olanları İran’da Eğitildiklerini ve Şemdinli’ye birkaç koldan ağır silahlarla saldırmalarına rağmen bozguna uğradıkları açıklamasını yapmış.
       İnandınız mı siz buna?
   Bu günde köşe yazarlarının bazıları, İsrail ile İran’ın aynı kefede olduklarını ve Teröristleri eğitip Türkiye’ye gönderdiklerini yazıyor.
      Yazıklar olsun bu milleti koyun yerine koyanlara.
İsrail’in Türkiye’ye terörist göndermesine gerek yok. Adam zaten içimizde ve Bakımını yaptığı uçaklarımızdan, tanklarımızdan istedikleri gibi Türkiye ye zarar verebilecek durumda.    
       Bizim dostluğumuza da ihtiyacı var. Biz de zaten İsrail’in, devlet olarak dostuyuz.
       Ayrıca Türkiye’de Ticari anlaşmaları, askeri anlaşmaları, iş birliği anlaşmaları son hızıyla devam ediyor. Oysa ki kendilerine tavır koyduğumuz zannediliyor.
       Hangi iş birliği anlaşmasını fesih ettik? Kolay mı o İsrail’e karşı tavır koymak?    
     İsrail’e karşı, Basiretli, Müslüman ülkeler tavır koyar. Bizim küçümsediğimiz şii diye aşağıladığımız, İran gibi ülkeler tavır koyar. Onlarla iş birliği yapmaz.
      Ama bizim milletimiz İsrail’e, tavır koyduğumuzu zanneder.

     Son bir kaç günlük yayın organlarında İran’a karşı başlatılan stratejik savaşın sebebi ise İran’ı, İsrail gibi göstererek, Türk Milletini İran’a karşı kışkırtma, düşman etme mantığı yatmaktadır.
   Siz inanıyor musunuz Şemdinli’de teslim olan teröristin bunları söylediğine?
   Bence bu terörist de bazı davlardaki, gizli tanıklar gibi kendisine ezberletilenleri söyledi. Buda bir ABD oyunu. 
    Bu oyunu oynamalarında ki amaç ne o zaman?
Amaçları Orta doğuda, ABD ye karşı tek başına dik duran, İran’ı, halkımızın gözünden düşürmek. Bize düşman gibi göstermek. Yarın ABD bize, İran’a da gerekeni yapacaksınız, dediğinde, Türk milleti karşısında haklı duruma geçmek. Bize Şemdinli de, İran’ın eğittiği teröristler saldırmış tı  demek.
     Allah aşkına İran, Türkiye’ye şu aşamada, yanlış yapacak kadar siyaset özürlü mü sizce?
     Hayır onu sadece bizim dış işlerimiz yapar.
   Efendiler top yekün, bütün gazetelerde, televizyon kuruluşlarında ve haber ajanslarında İran’ı kötülemeye çalışsanız da, İran Bölgenin tek adam gibi devleti, tek basiretli ülkesidir. Çünkü onlar ABD ve İsrail’e karşı dik durabilme cesaretini gösteren, ABD nin ve İsrail’in isteklerini yerine getirmeyen, onlarla iş birliği yapmayan, teslim olmayan, bu konuda Kuranı kerime uyan tek ülkedir.
  
     Efendiler Dış siyasetimizde iflas ettik. Farkına varın bunun. Alın şu Davutoğlu nu görevden. Vazgeçiniz bu yanlış siyasetten.
   Bütün İslam ülkelerine, ABD yanlısı ve yersiz müdahalelerde bulunduk. ABD li ve Yahudi Dünya sermayesinin onları işgal etmesine yardımcı olduk. Biz İslam ülkelerini kendimize düşman ettik.
   Bu dış politika, ne Osmanlı da, nede Türkiye Cumhuriyetinin tarihinde görülmemiş yanlışlardandır. Libya’nın, Suriye’nin, Mısır’ın, Lübnan’ın, Irak’ın ve hatta Filistin’in Müslüman halkları bize artık dost gözüyle bakmamaktadır.
    Dilim varmıyor bazı İslam ülkelerinin gazetelerinde ve haber ajanslarında ülkemiz için söylenenlere. Biz PKK’yı nasıl çocuk katili olarak görüyor, nefret duyuyor ve küfrediyorsak; İşgaline yardımcı olduğumuz İslam ülkelerinin insanları da bizi, Çocuk katili olarak görüyorlar. Bize nefretle küfrediyorlar. Bize beddua ediyorlar.          2012-09-18Mehmet KIZILASLAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder