13 Ağustos 2012 Pazartesi

RAHAT BIRAKIN


    RAHAT   BIRAKIN   AK   PARTİ   NAZİLLİ    GENÇLİK     TEŞKİLATINI

     Bir çoklarınız, oldukça çok parti başkanı, belediye başkanı, belde başkanı, idareci, vekil gördünüz. (Tahminim o dur ki, bu gün onların bir çoğuna selam bile vermiyorsunuzdur.)
Daha dün gibidir gördükleriniz, umarım hatırlarsınız.
   Kendilerini hiç oradan, bulundukları yerden inmeyecek zannederlerdi bunlar.
Mevkilerin, makamların ve hatta koltukların son sahibi olduklarını zannederlerdi.
 Alçak dağların sahibi olduklarını düşünürler, kendilerini her şeyin üstünde sayarlardı.
   Ne gariptir ki özellikle bunları yapanlar, bulundukları partinin alt kademelerinden gelmeyip, Parti kurulurken kuranlarla alay edenlerdir çokları.
   Kendileri partiye çağırıldıklarında “ölürümde o partiye geçmem” diyebilecek kadar küçümseyenlerdir bazıları.
    Ne yazık ki partinin iktidarda kalma şansı arttıkça; iktidarın nimetlerinden yararlanmak için iktidar partilerine …… gibi, hücum edenlerdir bunlar.
   Partinin misyonunu bilmezler, hedeflerini bilmezler, planlarını bilmezler, hatta tüzüğünü bilmezlerdi bunların çoğunluğu.
     Genel başkanları kelle koltukta, kefenleri vücutlarında, mücadele verirlerken; bunların bir çokları, iki ihale almak, mevki makam kapmak, ve keselerini doldurmak için parti içine sızmayı başarmış, ayak oyunlarıyla da orada ebedi kalma planları yapanlardır bunlar.

     İktidar partilerinin kuruluş aşamasında, ilçelerde, beldelerde, 28-30 kişi bulunmazken, idealleri ve inançları uğruna bu yola, yüreklerini, bedenlerini, maddi manevi her şeyini ortaya koyanları, ayak oyunlarıyla saf dışı bırakıp iktidarın nimetlerinden yararlanmak için partiye hücum eden ve partilerinin, gerileme ve çöküş zeminini hazırlayanlardır bunlar.    
   
   Bunların Ak parti Nazilli Gençlik kollarıyla ne alakası var kardeşim, sadede gelsene der
gibisiniz. Sabredin anlatıyorum.
    Dün bunları, Adalet Partisinde, Anavatan Partisinde, Demokratik Sol parti iktidarlarında gördük. Bu gün bu adamların birçoklarını Ak Parti bünyesinde görmüyor musunuz?
    Bu adamların partileri yoktur.
 Bu adamların ülkeye ve bulundukları şehirlere dair fikirleri de yoktur.
 Bu adamların partilerine uygun misyonları da yoktur.
       Bu adamların sadece ve sadece çıkarları, keseleri ve kasaları vardır.

Efendiler uyarıyorum Ak Parti Nazilli Gençlik Teşkilatından ellerinizi çekiniz.
   Ak Parti Nazilli Gençlik kollarının başında pırlanta gibi bir genç var, Birkan ŞEN . Onunda çevresinde yüzlerce, onun dürüstlüğüne, kalitesine ve partinin ideallerine inanmış pırlanta gibi gençler var. (Bu gençlere sevgim sonsuz.)
    Bu gençlerin idealleri var. Bu gençler kendi kaynaklarını kullanarak onlarca etkinliğe imza atmış gençlerdir. Çalışkan ve dürüst gençlerdir bunlar. Rahat bırakın bu gençleri.
    Onlarla uğraşan sizler, evet sizler ilk dönemeçte ve zorlukta partiyi terk edeceksiniz.  Yeni kurulacak iktidar ihtimali olan partilerde, yerlerinizi alacaksınız.
Onlar ise bu partide son ana kadar, genel başkanları “kapattık bu partiyi” diyene kadar orada kalıp mücadele verecek gençlerdir.
    Tekrar söylüyorum ve dürüst olanlarınızı, çıkarcı ve bencil olmayanlarınızı haseten tenzih ediyorum. (Onlara sözüm yok, onların önünde ceketimi düğmelerim)
    Bu gençlerle uğraşanlarınıza söylüyorum, Helal haram bilmeyenlerinizi, dürüstlüğü bilmeyenlerinizi, iftira ile yol kat etmeye çalışanlarınızı ve özelliklede gençlere musallat olanlarınıza söylüyorum. Rahat bırakınız bu gençleri.
     İnanın bundan böyle köşemde sizleri ve yaptıklarınızı yazacağım. Genel başkanınıza,  belgeleri ulaştıracağım.
     Bu gençlere huzur verip, destek olacağınıza köstek oluyorsunuz.
     Gerçekten bu gençler dürüst değil de, yalaka olsalardı; eminim sizin bazılarınız gibi çıkar temin ederler, genç yaşta köşe olurlardı. Bunu yapmıyorlar ve dik duruyorlarsa onlar, gözlerinden öpülesi gençler olduklarındandır. Saygı duyun efendiler.
     Kendinize saygınız varsa, elinizi çekin onlardan. Aksi halde, Milletin size saygıs kalmayacak hale geleceksiniz.
     Saygı duyulacaklara saygılarımla.                      Mehmet KIZILASLAN 2012-08-13
    

1 yorum:

  1. Mehmet bey akp nazilli gençlik kollarındaki genç arkadaşların nerede ne iş yaptıklarını kimin hangi ihalelerden ekmek yediğini de araştırıp buraya yazın bu yorumumuda yayınlayın madem şeffafsınız. Parti işinde çıkarı menfaati olmayan kimsenin koşturma çabası olamaz ki ellerinde iktidarın gücü bulunurken.

    YanıtlaSil